❕ Sala de lectură este disponibilă pentru împrumut și restituiri. Accesul este posibil doar cu programare prealabilă. Vă rugăm să parcurgeți pașii pentru împrumut / restituire.

 

❕ Ofertele noastre digitale vă stau oricând și oriunde la dispoziție. Mai multe informații găsiți aici.

 

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta fie telefonic, pe Zoom sau mail. Găsiți mai multe detalii la Persoane de contact.

Bibliotecă

Un număr de peste 6000 de cărţi în limba germană îşi aşteaptă cititorii la Biblioteca Germană din cadrul Centrului Cultural German Cluj. Pe lângă beletristică, în bibliotecă se află şi numeroase cărţi de specialitate din diferite domenii. De asemenea, biblioteca oferă numeroase materiale referitoare la geografia, istoria şi cultura germană, precum şi la cele mai actuale chestiuni politice. Cursul evenimentelor contemporane poate fi urmărit în ziarele şi revistele de limbă germană.

 

Tinerilor noştri cititori le oferim o gamă bogată de cărţi, reviste şi benzi desenate, care pot fi împrumutate.

 

În sala de lectură se organizează și diverse activități. În acest scop stă la dispoziție colțul media al bibliotecii alcătuit din tv, laptop și consolă de gaming. Dvd-urile si CD-urile audio din oferta noastră fie se pot împrumuta la domiciliu, sau pot fi folosite în sala de lectură.

 

Biblioteca Germană din cadrul Centrului Cultural German Cluj a fost înfiinţată în urma colaborării dintre Goethe-Institut din Bucureşti şi Universitatea Babeş-Bolyai.