Club de jocuri

Extensia jocului se poate descărca aici:

 Extensia jocului se poate descărca aici:

 

DESPRE CLUBUL DE JOCURI

Clubul de Jocuri a devenit, în cei peste 15 ani de existenţă, o ramură importantă a Centrului Cultural German Cluj-Napoca. El s-a născut din ideea de a prezenta publicului român o parte mai puţin cunoscută a culturii germane – cea a jocurilor de societate.

Clubul de Jocuri este dotat cu peste 700 de jocuri, de la jocuri simple pentru copii pâna la jocuri complexe pentru adulţi.


 

Membrii Clubului de Jocuri se întâlnesc săptămânal şi organizează lunar o  după-masă de jocuri pentru copii şi o seară de jocuri pentru adulţi, în cadrul cărora sunt prezentate jocurile şi explicate regulile în limbile germană, română sau maghiară. Din iniţiativa Clubului de Jocuri s-au format şi alte filiale în ţară, între care funcţionează un sistem de împrumut.

Membrii Clubului de Jocuri participă anual la Târgul de Jocuri din Essen (Germania), unde se informează despre cele mai noi jocuri şi păstrează contactul cu diferitele edituri şi inventatori de jocuri.

Dacă dorești să participi la serile de jocuri organizate la Centrul Cultural German, te așteptăm la următorul eveniment al Clubului de Jocuri, anunţat pe site-ul nostru la categoria program cultural!

Colaboratori:

  • Marion Schuller
  • Christian Schuster
  • Anca Verniceanu
  • Florin Bucilă

 

Edituri de jocuri: