Actual

Evenimente actuale

29 mai 2016, ora 09.00

Centrul Cultural German

Film "Aventurile lui Nelly" & întâlnire cu echipa filmului


11:00 | Proiecție "Aventurile lui Nelly" și Q&A| Cinema Florin Piersic

13:30 | Discuție cu actrița principală| Centrul Cultural German (Intrarea liberă)

 

Din 2009, EducaTIFF organizează evenimente pentru copii în cadrul Transilvania International Film Festival (TIFF). Scopul este de a educa publicul tânăr – care crește cu o ofertă mediatică adesea agresivă și nefiltrată - în spirit cinematografic. Anul acesta va fi proiectat în premieră la EducaTIFF, printre altele, filmul ”Aventurile lui Nelly” al regizorului german Dominik Wessely. Filmul prezintă povestea unei fetițe germane, care își petrece vacanța cu părinții ei în Transilvania, fuge de acasă și deconspiră afacerile ilegale ale unui infractor împreună cu doi camarazi romi. Proiecția va fi urmată de o întâlnire la Centrul Cultural German cu actrița principală, pentru a afla mai multe detalii din spatele culiselor, dar și despre experiența de a filma în România, alături de actori români.

Biletul pentru proiecția filmului costa 8 lei pentru copii iar intrarea la evenimentul de la Centrul Cultural German este gratuită. Pentru participare, vă rugăm să vă înscrieți la educatiff@tiff.ro sau 0743 307 087 (copii peste 11 ani).


Flora Thiemann

Flora Thiemann, născută în 2002, este din anul 2009 actriță. Pe lângă diferite roluri pe care le-a avut în spoturi publicitare și filme TV, Flora a jucat și în ”Sputnik”, care a primit premiul pentru cel mai bun film pentru copii la Berlinala din 2014.