Actual

Evenimente actuale

06 mai 2020, ora 11.00 - 15 mai 2020, ora 11.00

Online

Mrs. Pepstein presents FEM#BEATS


În această perioadă dificilă ne prinde bine să ne îndreptăm spre lucrurile pozitive, spre ritmuri noi. Și dacă tot vorbim de ritmuri, am invitat-o pe Mrs. Pepstein să alcătuiască un playlist special pentru voi: 10 piese ale unor artiste germane pe care trebuie să le descoperiți și să le adăugați în listele voastre cu muzică preferată!

Pe Katja Röckel aka. Mrs. Pepstein unii dintre voi o cunosc deja: a pregătit pentru noi ringul de dans la sfârșitul lui 2018, în cadrul unui eveniment cu și despre femei. Sub amprenta unui one-woman-show cu elegante nuanțe feministe, Mrs. Pepstein este activă în lumea muzicii ca Djane - având mereu la îndemână melodiile potrivite, dar și ca pedagog media sau ca moderatoare de radio. Recunoaște că, dintre toate, cel mai bine se simte atunci când mixează viniluri cu muzică bună și stârnește oamenilor pofta de dans la petreceri.

Deși momentan nu ne poate vizita la Cluj, asta nu ne împiedică să vă aducem acasă o parte din muzica recomandată de Mrs. Pepstein:

>>> Stay tuned: pentru următoarele 10 zile căștile și boxele vor prinde culoare! Fiecare zi va aduce în prim-plan o trupă sau o artistă germană, cu povești și beat-uri diferite, numai bune de ascultat și dat mai departe.

>>> Noi vă vom prezenta în fiecare zi pe pagina de Facebook a evenimentului, câte o melodie! După cele 10 zile veți putea alege ordinea în care vreți să le asculți. Urmăriți noutățile muzicale aici!