Actual

Fokus

10 februarie 2022, ora 19.00 - 10 februarie 2022, ora 19.30

Online

Berlin Mixtape Vol. 2


Curated by Cirkular [ro] and inspired by LOLA Magazine [de]

 

Anul trecut am lansat Berlin Mixtape - un concert virtual sub forma unei compilații. Acest mixtape este despre colaborare și experiment dincolo de granițe, dar totodată și un exercițiu de dialog muzical intercultural prin care ne dorim facem cunoștință cu câteva voci tinere cel puțin surprinzătoare.

Prietenii noștri din Berlin, de la LOLA Magazine, împreună cu cei din Cluj, de la Cirkular, au ales piesele & artiștii pentru un nou episod muzical special, care ne aducă Berlinul mai aproape: Berlin Mixtape Vol. 2.

Puține orașe amestecă atât de multe culturi muzicale precum Berlinul - de la techno, pop la muzică clasică contemporană, de la garage rock la hip hop sau soul, acest oraș este acasă pentru unele dintre cele mai interesante proiecte muzicale, indiferent de gen. E imposibil fi trecut pe acolo fără fi intrat în contact cu scena muzicală cosmopolită, zgomotoasă, efervescentă și mereu fascinantă a Berlinului.

3 trupe & 2 artiste din România vor interpreta de acasă sau din studio melodii care celebrează cultura muzicală actuală din Berlin.

Berlin Mixtape Vol. 2 invită preț de câteva piese într-o călătorie muzicală îndrăzneață și inedită, de unde nu vor lipsi cameleonicele motive pop ale artistelor Albertine Sarges sau Molly Nilsson dar nici influențele soft rock contemporan ale lui John Moods sau fuziunile R&B ale artistei K.ZIA.

 


>> PLAYLIST


Martha Rose - Coffee Love

by Alone at Parties


John Moods - So Sweet So Nice

&

Laura Lee & the Jettes - Caterpillar

by Astro Générale


Albertine Sarges - Oh My Love

by Marieta Manolache


Molly Nilsson - We’re Never Coming Home

by +SHE+


K.ZIA - Sanctuary

by Zimbru



All songs arranged, mixed & mastered by Andrei Bobiș, Cirkular

Except So Sweet So Nice and Caterpillar - arranged by Vlad Zvorișteanu, Astro Générale

______

Video edit: Andra Salaoru

Graphic Design: Dan Vamanu, Cirkular