Actual

Fokus

05 octombrie 2019, ora 10.00 - 05 octombrie 2019, ora 21.00

Centrul Cultural German

Cluj TACt


TAC, singurul joc de societate tactic pentru echipe, este unul dintre jocurile cult din Germania. Dovadă a acestui fapt sunt campionatele organizate în toată țara de către jucători pasionați. Farmecul acestui joc constă într-un amestec de strategie, tactică și hazard. Este gândit pentru doi până la patru jucători cu vârste de peste 8 ani și constă din elementele clasice: o tablă de joc din lemn, cărți și bile de sticlă.

 

Și în acest an, clubul nostru de jocuri vă invită cu drag sâmbătă, 5 octombrie 2019, în intervalul orar 10:00 - 21:00, la campionatul de joc „Cluj TACt” care va avea loc în incinta Centrului Cultural German din Cluj. Jocul cuprinde cinci runde cu semifinale și finale iar câștigătorii se califică la Campionatul Mondial TAC 2021 din Germania. Pe toți participanții îi așteaptă însă mici premii-surpiză.

 

Pe cei care nu au o echipă îi vom ajuta fie să își formeze o echipă nouă, fie să se alăture uneia deja existente. Dacă nu cunoașteți jocul, însă doriți totuși să participați, vă rugăm să o contactați pe Carolin Csomai la adresa de e-mail de mai jos, pentru programarea unei întâlniri de inițiere pentru jocul TAC. Cunoașterea unei limbi străine nu este necesară. Adolescenții și persoanele cu dizabilități de auz sunt deasemenea bineveniți.

 

Când?

5 octombrie  | 10:00 – 21:00

Unde?

Centrul Cultural German

 

Participarea este gratuită.

 

Înscrieri la adresa de email carolin.csomai@linguaservice.ro.

Data limită pentru înscriere este 2 octombrie.