Actual

Fokus

16 iunie 2018, ora 10.00 - 16 iunie 2018, ora 21.00

Centrul Cultural German

Cluj TACt


TAC, singurul joc de societate tactic pentru echipe, este unul dintre jocurile cult din Germania. Dovadă a acestui fapt sunt campionatele organizate în toată țara de către jucători pasionați. Farmecul acestui joc constă într-un amestec de strategie, tactică și hazard. Este gândit pentru doi până la patru jucători cu vârste de peste 8 ani și constă din elementele clasice: o tablă de joc din lemn, cărți și bile de sticlă.

Cu ocazia aniversării a douăzeci de ani de existență a Clubului de Jocuri vă invităm la primul campionat de TAC de la Centrul Cultural German, Cluj TACt. Vă așteaptă  cinci runde de joc palpitante plus semifinala și finala. Cei mai buni vor fi premiați iar pentru restul am pregătit premii de consolare.

Cine cunoaște jocul și este dornic să se înscrie o poate face fie în echipă, fie individual iar noi vă ajutăm la găsirea unor coechipieri.

Cei care nu cunosc jocul dar totuși sunt interesați să participe, sunt așteptați vineri, 8 iunie, de la ora 19:30 la Centrul Cultural German pentru a învăța și exersa.

 

Când?

16 iunie  | ora 10 – 21

Unde?

Centrul Cultural German

 

Participarea este gratuită.

Înscrieri la adresa de email carolin.csomai@linguaservice.ro.

Data limită pentru înscriere este 13 iunie.