Actual

Fokus

29 septembrie 2017, ora 18.00 - 01 octombrie 2017, ora 00.00

Piața Ștefan cel Mare, nr. 18

Clujotronic


Muzică electronică, artă digitală, jocuri video și instalații interactive – festivalul Clujotronic le are pe toate! El prezintă un mix unic de artă și tehnologie, printr-o serie de proiecte inovative, realizate de artiști internaționali. Clujotronic creează o platformă pentru creativi și pasionații de gadgeturi și jocuri video din România, Germania, Franța, unde aceștia pot colabora într-o atmosferă relaxantă. Publicul este invitat să participe la concerte speciale, dezbateri interesante,  performance-uri inovative și o expoziție de jocuri video independente.

Highlight-urile celei de-a 6-a ediții a Clujotronic vor fi spectacolul de dans și multimedia „Hakanaï” realizat de artiștii francezi Adrien M. și Claire B, performance-ul „Tripods One” de Sonic Robots din Berlin precum și concertele cu Baba Dochia și Yvat, care vor face din această ediție una foarte specială. Mulți alți sound artiști, artiști vizuali și creatori de jocuri vor lua parte la eveniment iar, ca și anii trecuți, publicul va putea testa noi jocuri video independente și jocuri cu realitate virtuală.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural German Cluj-Napoca și de Institut Français de Cluj. Intrarea este liberă, dezbaterile și atelierele vor fi în limba engleză.

 

PROGRAM

Ziua 1 / 29.09.2017

Ziua 2 / 30.09.2017

Ziua 3 / 01.10.2017

 

Urmăriți pagina de Facebook a Clujotronic pentru mai multe informații despre program, artiști și ateliere!

 

Festivalul este susținut de: Gameloft Romania, Telenav, BrandComputers.ro, GameDev Academy, Wattech Systems, Daisler Print House, Cluj Hub, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Orange, BRD - Groupe Société Générale, Renault, Quantic Lab, Madd Electronics Group.