Actual

Fokus

11 martie 2020, ora 12.23

Centrul Cultural German Cluj

COVID-19 // Cursuri și sala de lectură


>>> Actualizat în 17.03.2020

Echipa noastră lucrează la testarea și implementarea unor soluții online pentru următoarele cursuri de limba germană. Înscrierile pentru modulul aprilie – iunie 2020 se vor amâna până în perioada 22 – 24 aprilie 2020. Revenim cu mai multe detalii în curând!

Testele de încadrare vor avea loc online și telefonic, în perioada 16 martie – 8 aprilie 2020. Așteptăm înscrierile la adresa info@kulturzentrum-klausenburg.ro.

Examenele din data de 24 aprilie 2020 vor avea loc conform planificării, sub rezerva amânării datei, în funcție de evoluția situației.

Sala de lectură rămâne închisă publicului. Toate împrumuturile dumneavoastră vor fi prelungite automat.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să vă revedem cât de curând la Centrul Cultural German!

 

>>> Actualizat în 11.03.2020

Având în vedere evoluția situației, am decis să suspendăm cursurile de limba germană și activitățile sălii de lectură din incinta instituției până la o dată comunicată ulterior. Siguranța și binele cursanților, vizitatorilor și echipei Centrului Cultural German sunt prioritare pentru noi.
Vă mulțumim pentru ințelegere. Pentru orice întrebări sau nelămuriri vă stăm la dispoziție la adresa info@kulturzentrum-klausenburg.ro

 

>>> Actualizat în 10.03.2020

Stimați cursanți,

Deocamdată cursurile de limba germană continuă conform programului. Această decizie va fi adaptată în cazul apariției de noi reglementări din partea autorităților guvernamentale. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Siguranța și binele cursanților, vizitatorilor și echipei Centrului Cultural German sunt însă prioritare pentru noi, de aceea vă rugăm să ne ajutați să respectăm recomandările pentru prevenirea răspândirii bolilor respiratorii prin:

· spălarea periodică a mâinilor cu apă și săpun, sau dezinfectarea mâinilor cu soluții antibacteriene;

· evitarea contactului cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;

· evitarea atingerii ochilor, nasului și a gurii cu mâinile;

· acoperirea gurii și a nasului dacă strănutați sau tușiți.

Rugăm, de asemenea, persoanele care prezintă simptome de răceală și / sau febră să nu participe la cursurile noastre.

Rugăm totodată persoanele care au călătorit sau au intrat în contact cu persoane care au venit din zone cu risc crescut de COVID-19 (China, Italia, Iran, Coreea de Sud, Germania, Franța, Spania, Israel) să nu participe la cursurile noastre.

Cei care vor lipsi la ultimele ședințe din motivele sus menționate sau din proprie inițiativă vor primi în format digital toate materialele folosite la curs. Vă rugăm să ne anunțați într-un mail scurt dacă nu veți participa la curs.

Noi vom continua activitățile, chiar dacă uneori va fi de la distanță. În sensul acesta, ne găsiți în continuare la adresa info@kulturzentrum-klausenburg.ro. Ne puteți contacta oricând pentru mai multe informații despre cursuri sau pentru sugestii referitoare la măsurile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vom reveni constant cu informații și actualizări privind cursurile noastre, pe care le vom publica atât pe website, cât și pe pagina de Facebook.

Echipa Centrului Cultural German