Actual

Fokus

15 iunie 2018, ora 16.00 - 16 iunie 2018, ora 21.00

Centrul Cultural German Cluj-Napoca

De 20 de ani în joc


Clubul de Jocuri sărbătorește din nou! Aniversăm  20 de ani de când ne întâlnim sub semnul jocurilor de societate. Mai mult de 700 de jocuri au atras în ultimii 20 de ani iubitori de jocuri de toate vârstele şi au făcut din Clubul de Jocuri cea mai reprezentativă carte de vizită a Centrului Cultural German. Acum vă puteţi face şi voi o imagine despre cultura jocurilor germane. Iar noi vă promitem: avem câte ceva pentru fiecare!


Veniţi la noi, încercaţi noi jocuri şi lăsaţi-vă purtaţi într-o atmosferă ludică! Aduceţi cu voi prieteni, vecini şi copii – toţi sunt bine-veniţi, indiferent dacă vorbesc germană sau nu. Vă așteapră jocuri pentru mici și mari, precum și o tombola. La campionatul de "TAC" vă puteți demonstra abilitățile tactice și spiritul de echipă.


În plus, v-am pregătit o surpriză. Dorim să vă prezentăm jocul nostru, dezvoltat de către membri Clubului de Jocuri: Prestigio. Der cleverste Bürgermeister gewinnt. Prestigio introduce jucătorii în rolul unui primar proaspăt ales al unui orășel,  care îndeplinește unele trăsături clișeice ale administrării unui oraș. Prin folosirea tactică a resurselor, jucătorii trebuie să se impună în fața primarilor rivali, să facă față ordinii de zi a conducerii și în același timp să își asigure propriul viitor. Dezvoltarea jocului a  durat mai bine de un an iar în construirea acestuia a fost implicată o echipă formată din șapte persoane. În cadrul evenimentelor organizate cu ocazia aniversării jubileului de 20 de ani va fi prezentat Prestigio, și desigur și jucat.


Programul aniversării

>>>15 iunie 2018
16:00 – 18:30 Concurs de jocuri de societate pentru cei mici (6 ani+)
18:30 – 19:00 Tombolă și premierea copiilor
19:00 – 19:30 Prezentare Prestigio - noul joc de societate al Clubului de Jocuri
19:30 – 22:00 Jocuri de societate la alegere

>>>16 iunie 2018
10:00 - 20:45 Campionat de TAC (înscriere: carolin.csomai@linguaservice.ro)
20:45 - 21:00 Premierea câștigătorilor

Intrarea este liberă.

Iar pentru toţi cei care îşi doresc să se joace în continuare, Centrul Cultural German organizează o dată pe lună, vinerea, seri de jocuri pentru adulţi şi sâmbăta, dimineţi de jocuri pentru copii. Datele le găsiţi pe site-ul nostru.