Actual

Fokus

20 septembrie 2013, ora 20.00 - 21 septembrie 2013, ora 00.00

Club Boiler

clujotronic weekend - DE.KOLECTI.F


Intrare: 15 RON / 25 RON după ora 24.00

 

Rokolectiv devine DE.KOLECTI.F. Cu susţinerea Institutului Goethe, al Institutului Francez şi însufleţit de Rokolectiv se face auzită la Cluj cea mai nouă muzică de club de la Berlin şi Paris, la redeschiderea Boiler Club. Atmosfera va fi animată de sunete electro proaspete din Germania, Franţa şi România, care vor îndemna publicul la dans. MADmoizel din Paris, PROSUMER din Berlin şi Cos Mir din Bucureşti vor trasnsforma pentru o seară Clujul în capitala muzicii electronice.

Evenimentul constitutie a doua parte a proiectului Elysée DE.KOLECTI.F. Acest proiect colectiv germano-francez se desfăşoară şi in Bucureşti, Iaşi şi Sibiu.

 

PROSUMER [DE]

PROSUMER, regele neîncoronat al Panorama Bar din Berlin se află pentru prima dată la Cluj. Este la ora actuală unul dintre cei mai talentaţi şi râvniţi  DJ. “Caut mereu un echilibru – pe de o parte vreau incit publicul iar pe de altă parte vreau sa îi surprind. Ideea este sa ne distrăm împreună. Eu îmi exprim trăirile interioare. Iar muzica dance trebuie sa fie incitantă.”

http://soundcloud.com/platform/prosumer

 

MADmoizel [FR]

MADmoizel se autointulează o Synth Diva expresionistă. Ea este o versiune feminină a lui David Bowie dar care s-a născut în ţara lui Serge Gainsbourg. Un show live plin de energie care prin vocea enigmatică, sintetizator şi teatralitate duce cu gândul la Kate Bush, Laurie Anderson şi Nina Hagen. Jumătate Lady, jumătate Dandy precum o sugerează şi numele noului ei EP. MADmoizel  este o reinterpretare a artistului androgin din avangarda anilor ’70-’80, dar cît de poate de modern.

http://vimeo.com/madmoizel

 

Cos Mir [RO]

Cos Mir este unul dintre membrii fondatori şi curator al Rokolectiv Bucureşti, unul dintre cele mai importante proiecte de muzică electronică din România. În ultimii ani el a mixat pe scenele festivalelor internaţionale de la Berlin până la Haga şi de la Polul Nord până în Uruguay. Cos Mir va deschide seara DE.KOLECTI.F cu un mix se sunete de la hip-hop instrumental, cumbia, jersey club până la vogue house.

http://www.mixcloud.com/RadioComeme/cos-mir-mix/

 

Eveniment susţinut de: Tratatul Elyseé, Ambasada Română a Republicii Federale Germania, Institutul Goethe, Institutul Francez, Boiler Club