Actual

Fokus

29 octombrie 2011, ora 19.00

Boiler Club (str. Henri Barbusse 53-55)

Drum and Electro Sound


Sebastian Arnold , Origin Project, 7 th Sphere Project în concer


sebastian arnoldEl este trupa. În concertul excepţional al "mad sceintist drummer"-ului, Sebastian Arnold la tobe şi sintetizator atinge pulsul alert al muzicii electronice printr-un spectru larg de la postrock, jazz şi până la indietronica. Un sunet etectro relaxant, pe ritm atractiv de tobe face din concertele lui Arnold o ocazie de neratat pentru toţi iubitorii muzicii bune de club şi ai percuţiei.

Prin performance-ul său inovativ, Sebatian Arnold demonstrează încă o dată, poziţia aparte pe care o deţine Berlinul în domeniul muzicii electronice. Împreună cu partenerii locali, Origin Project şi 7th Sphere Project, Sebastian Arnold prezintă o seară germano-română cu  muzică de club de cea mai înaltă calitate, care traversează graniţele dintre muzică electronică şi muzică acustică.

Sebastian Arnold din Berlin preia din 2008 diferitele roluri dintr-o trupă, pe care încearcă să le îndeplinească singur. Muzica lui inovativă, dar accesibilă oscilează între graniţa dintre domeniile artei video şi tehnologiei informaţiei.

Origin Project face parte din proiectele tinere şi inovative din Cluj. Ei împletesc ritmuri pline de viaţă cu instumente tradiţionale de percuţie şi cu sunete moderne electro.

7th Sphere Project este un proiect deschis, care îmbină percuţie, muzică electronică şi artă video. Prin beat-urile şi lumea lor de imagini îşi asigură faima în cluburile din România.