Actual

Fokus

25 octombrie 2023, ora 18.00 - 25 octombrie 2023, ora 19.00

Cinema Dacia

Concert ok.danke.tschüss [de]


_Când?

25.10.23 | 18:00

 

_Unde?

Cinema Dacia

 

_Detalii

Numărul de locuri este limitat iar participarea este gratuită. Concertul va avea loc în limba germană (nivel A2/B1) și este recomandat elevilor și tinerilor care învață limba germană.

 

Texte cu personalitate și muzică amuzantă – acestea sunt ingredintele speciale folosite de trupa din Mannheim ok.danke.tschüss. Albumul „Krasses Zeug", a fost înregistrat special pentru elevii și tinerii care învață limba germană. Melodiile au nivelul de limbă A2/B1 și sunt pline de umor. Eva, Lucas și Manu cântă despre subiecte importante precum sustenabilitatea, social media și, desigur, dragostea. Fiecare dintre cele zece videoclipuri vine cu o serie de exerciții interactive utile pentru autoînvățare.

 

Proiectul DEINE BAND a fost lansat pentru a-i încuraja pe tineri să învețe limba germană interactiv prin muzică: cu melodii catchy, versuri ușor de înțeles și vocabular care completează manualele școlare. În acest scop, în 2021 a fost organizat un concurs pentru formațiile germane. Alegerea juriului și votul utilizatorilor au desemnat formația din Mannheim ok.danke.tschüss câștigătoare.

 

Un proiect de cooperare între DW și Goethe-Institut, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe. Prezentat în Cluj-Napoca de Centrul Cultural German.

 

 

Important!

Prin participarea persoanelor sub 18 ani la acest eveniment, reprezentanții legali ai acestor persoane, precum și persoanele de peste 18 ani care participă la eveniment, acordă Centrului Cultural German Cluj-Napoca precum și Goethe-Institut, Deutsche Welle și Ministerului Afacerilor Externe dreptul de a reproduce, prezenta și distribui imagini ale participanților la concertul ok.danke.tschüss care va avea loc pe 25 octombrie 2023 în Cinema Dacia, pe perioadă nelimitată și în orice format media. Fotografiile/videoclipurile sunt proprietatea Centrului Cultural German Cluj-Napoca și nu vor fi utilizate în scopuri comerciale. Participanții cu vârsta de peste 18 ani sau reprezentanții legali ai persoanelor sub 18 ani înțeleg și acceptă că nu vor primi compensații materiale sau de altă natură pentru aceste fotografii/videoclipuri.