Actual

Fokus

16 aprilie 2013, ora 19.00

Casa TIFF

M.A.D


Muzică groove spontană

 

Trei litere, trei instrumente, trei nebuni. M.A.D este un trio de protagonişti talentaţi ai scenei germane de pop şi jazz, care s-au unit în acest ansamblu pentru a produce muzică groove cu umor, pasiune, improvizaţie, jazz şi funk. Fiecare dintre muzicieni şi-a făcut, şi în afara trio-ului, un nume în diferite ansambluri. La Casa TIFF vă aşteaptă un concert jazz-groove de primă clasă, prezentat cu stil şi umor. M.A.D., trupa din Suttgart vă asigură o atmosferă excelentă.

„M“ – Martin Mexiner din Ulm a studiat pian jazz în  Krumbach şi Mannheim. În band-uri diferite a cântat la fiecare instrument cu clape, mai ales la orga sa Hammond. A obţinut premii la concursuri internaţionale precum Startbahn Jazz sau  Jazz Hoeilaart şi s-a aflat pe scenă alături celebrităţi precum Cassandra Steen sau Helen Schneider.

„A“ – Antoine Fillon din Bordeaux a studiat în Franţa baterie. După o şedere lungă în Brazilia, s-a stabilit în Frankfurt. În Germania devine renumit ca si toboşarul show-ului Harald-Schmidt şi joacă în filmul lui Helmut Dietl, “Late Show”. Astăzi activează în multe emisiuni TV ca  toboşar.

„D“ - Dirk Blümlein din Stuttgart a studiat chitară bas în oraşul natal, la Thomas Heidepriem. Fiind unul dintre cei mai buni basişti electrici de jazz din Germania, lansează din 1992 numeroase CD-uri, printre care şi ca basist al trupei „Fools Garden“, cu megahitul Lemon Tree.

 

Intrarea liberă!

Aici găsiţi evenimentul pe Facebook!