Actual

Fokus

10 noiembrie 2021, ora 00.00 - 31 decembrie 2021, ora 00.00

Planet Warrior


Planet Warrior by Clujotronic | jocul despre conștientizarea problemelor ecologice și reciclarea deșeurile de plastic

 

Descarcă jocul acum și salvează planeta colectând cât mai mult plastic reciclabil, în timp ce te lupți cu diverși monștri poluanți și încerci să readuci animalele în habitatul lor natural!

 

_Google Play [Android]: https://bit.ly/planetwarrior_googleplay

_App Store [iOS]: https://bit.ly/planetwarrior_appstore

 

Planet Warrior este primul joc educațional digital creat de Clujtoronic și este rezultatul Virtual Ideathon on Educational Digital Games organizat în mai 2021 de către Centrul Cultural German Cluj-Napoca și Institut français de Cluj, cu sprijinul Fondului Cultural Franco-German. Îndrumați de mentori, profesorii participanți au dezvoltat idei pentru jocuri video centrate pe luarea deciziilor, gândire critică, precum și dezvoltarea responsabilității în rândul tinerilor. Scopul a fost crearea unui joc care îmbină elementele recreative cu educația. Ideea câștigătoare a fost transformată într-un joc pe mobil de studioul local Tractor, Set, GO!. Așa a luat naștere Planet Warrior!

 

_Credits

> Planet Warrior se bazează pe ideea echipei câștigătoare a ideathon-ului virtual, formată din Violeta Bran, Teodor-Nicolae Căluian, Oana-Andreea Lefter și Dana Grațiana Terec.

> Jocul a fost creat cu sprijinul Fondului Cultural Franco-German, ca parte a proiectului Virtual Heroes dezvoltat de Institut français de Roumanie și Goethe-Institut București.

> Tractor, Set, Go! a dezvoltat Planet Warrior pentru Clujotronic 2021 | 10 Years of Electro Arts Festival.