Actual

Fokus

29 iunie 2021, ora 18.00 - 29 iunie 2021, ora 22.30

Curtea interioară a clădirii principale UBB (Kogălniceanu 1)

Pop-Up Kino @ UBB | film | beats | hartă AR


_Când?

29.06.2021, ora 18:00


_Unde?

Curtea interioară a clădirii centrale a Universității Babeș-Bolyai (Kogălniceanu 1)


_Program

film | Cleo [de 2019, 99 min, ENG Subs]

beats | random brandon [RO]

hartă AR | Harta interactivă a Germaniei [Borderless AR]


Linia de Studii în Limba Germană de la Universitatea Babeș-Bolyai aniversează anul acesta 25 de ani - motiv numai bun de a încheia anul universitar cu o seară dedicată limbii germane. Centrul Cultural German din Cluj-Napoca și Linia de Studii în Limba Germană UBB invită la o proiecție de film în curtea clădirii centrale a universității. Fiind prilej de sărbătoare nu va lipsi muzica bună acompaniată de un pahar de vin.

Cleo” [de, 2019] este un film fantastic, aproape de basm, despre aventura unei tinere din Berlin care, alături de personaje care mai de care mai bizare, vrea găsească comoara legendarilor frați Sass. Subiectul central al filmului este însăși capitala Germaniei, a cărei poveste captivantă este personificată prin apariția unor figuri istorice. Ideile vizuale aparte ale regizorului Erik Schmitt au fost lăudate nu doar de către critici ci și de către public. „Cleo” a avut premiera ca film de deschidere a secțiunii Generation Kplus la Berlinale în 2019.

>> Filmul va rula în limba germană cu subtitrări în limba engleză.

Proiecția de film va fi completată de o hartă interactivă a Germaniei, care prinde viață prin intermediul aplicației gratuiteBorderless ARrealizată de Augmented Space Agency [ro]. Harta conține imagini ale artistului Martin Haake [de], care au fost animate de Skeptic Dog Studio [ro].

random brandon [ro] va crea atmosfera muzicală perfectă pentru o seară de vară învăluită în ritmuri groovy.


>> IMPORTANT

Accesul publicului este gratuit și se face în baza completării acestui formular: http://bit.ly/Pop-upKino_UBB

Conform situației actuale, vom permite accesul persoanelor vaccinate aflate la 10 zile după finalizarea schemei complete de vaccinare care prezintă adeverința de vaccinare, celor care prezintă un test negativ RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum si persoanelor care prezintă dovada medicală se afla în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.