Actual

Fokus

04 martie 2023, ora 09.00 - 04 martie 2023, ora 20.00

Centrul Cultural German Cluj-Napoca [Universității 7-9]

Cluj TACt 2023 | Campionat de joc de societate


Cluj TACt 2023 | Campionat de joc de societate

Ediție aniversară: 25 de ani de la înființarea Clubului de Jocuri

 

_Când?

04.03.23 | 09:00 - 20:00

Ne întâlnim la 08:30


_Unde?

Centrul Cultural German Cluj-Napoca [Universității 7-9]


_Înscriere

Înscrieri pe mail la adresa carolin.csomai@web.de
Termen limită înscrieri: 25.02.23


În acest an clubul nostru de jocuri aniversează 25 de ani și invită sâmbătă, 4 martie 2023, la campionatul de joc „Cluj TACt” care va avea loc în incinta Centrului Cultural German din Cluj-Napoca. Jocul cuprinde cinci runde cu semifinale și finale iar câștigătorii au șansa, cu puțin noroc, se califice la Campionatul Mondial TAC 2023 din Germania. Pe toți participanții îi așteaptă însă mici premii-surpriză. Participarea este gratuită.


TAC, singurul joc de societate tactic pentru echipe, este unul dintre jocurile cult din Germania. Dovadă a acestui fapt sunt campionatele organizate în toată țara de către jucători pasionați. Farmecul acestui joc constă într-un amestec de strategie, tactică și hazard. Este gândit pentru doi până la patru jucători cu vârste de peste 8 ani și constă din elementele clasice: o tablă de joc din lemn, cărți și bile de sticlă.


Pe cei care nu au o echipă îi vom ajuta fie își formeze o echipă nouă, fie se alăture uneia deja existente. Dacă nu cunoașteți jocul, însă doriți totuși participați, rugăm o contactați pe Carolin Csomai la adresa de e-mail de mai jos, pentru programarea unei întâlniri de inițiere pentru jocul TAC. Cunoașterea unei limbi străine nu este necesară. Adolescenții și persoanele cu dizabilități de auz sunt de asemenea bineveniți.