Actual

Fokus

01 octombrie 2021, ora 16.00 - 03 octombrie 2021, ora 00.00

Muzeul de Artă din Cluj-Napoca

Clujotronic 2021 | 10 ani de Electro Arts Festival


_Când?

1-3 octombrie 2021

 

_Unde?

Muzeul de Artă din Cluj-Napoca | Spațiul public înconjurător | Online

 

La Clujotronic arta și tehnologia se întrepătrund! Festivalul a creat de-a lungul anilor o platformă, atât pentru artiști cât și pentru publicul pasionat de arta new media, de intervențiile digitale urbane, de muzica electro sau de jocurile video independente. Anul acesta, Festivalul de Artă Electronică sărbătorește cea de-a zecea aniversare și te invită să descoperi lucrări de artă digitală, performance-uri inedite și idei care vor aduce în prim-plan trecutul, prezentul și viitorul.

 

Organizat de Centrul Cultural German și Institutul Francez din Cluj-Napoca, Clujotronic reunește artiști și experți din Franța, Germania și România. Oferim atât un spațiu pentru experiențe imersive captivante cât și pentru a pune întrebări și a discuta idei, un loc în care artiștii, dezvoltatorii de tehnologie și publicul larg devin o parte activă a culturii digitale.

 

Interacționează cu instalații de artă inovatoare și jocuri independente captivante. Trăiește experiența concertelor și spectacolelor live care depășesc limitele artei și tehnologiei. Participă la procesul educativ alături de artiști și specialiști internaționali în cadrul atelierelor și discuțiilor noastre. Contribuie la schimbul de idei alături de oameni pasionați de artă și tehnologie într-o atmosferă confortabilă și provoacă-ți creativitatea în timpul game jam-ului nostru de 48 de ore.

 

Vino să ne bucurăm împreună de această ediție aniversară!

 

>> Mai multe detalii despre programul din acest an și despre măsurile de siguranță în contextul pandemiei Covid-19 vor fi publicate în curând!

 

>> Call for Volunteers:

https://bit.ly/Volunteers_Registration_Clujotronic2021

 

 

_Finanțatori: Goethe Institut București, Ambassade de France en Roumanie

_Sponsori: Orange, BRD Groupe Societe Generale, Telenav, Gameloft Romania, Quantic Lab, Farmec

_Parteneri: Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, Wattech Systems, Tractor, Set, GO!, Madd Cluj, One Night Gallery, Bold, Tranzit house, Cirkular, SANDEI

_Parteneri Media: Transilvania Reporter, TVR Cluj