Actual

Fokus

11 februarie 2021, ora 19.00 - 11 februarie 2021, ora 19.40

online

Virtual Concert | Berlin Mixtape


Puține orașe amestecă așa de multe culturi muzicale precum Berlinul - de la tehno la muzică clasică contemporană, de la garage rock la hip hop, Berlin este acasă pentru unele dintre cele mai interesante proiecte muzicale, indiferent de gen. E imposibil fi trecut prin Berlin fără fi intrat în contact cu scena muzicală zgomotoasă, efervescentă, mereu fascinantă.

Prietenii noștri din Berlin, de la LOLA Magazine, împreună cu cei din Cluj, de la Cirkular, au ales împreună muzica & artiștii pentru un concert virtual special, care ne aducă Berlinul mai aproape.

6 artiști & artiste din România vor interpreta de acasă sau din studio câte o piesă care marchează cultura muzicală diversă a Berlinului. Acest mixtape este despre colaborare și experiment dincolo de granițe, dar totodată și un exercițiu de dialog muzical intercultural prin care ne dorim facem cunoștință cu câteva voci tinere cel puțin surprinzătoare.

invităm preț de câteva piese într-o călătorie muzicală inedită, îndrăzneață și colorată, de unde nu vor lipsi nici frenezia punk a fetelor de la Gurr, dar nici stilul rock experimental al celebreiTrilogii a Berlinuluisemnată de Bowie.

 

>> PLAYLIST


David Bowie - Sound & Vision

by Alone at Parties

Magic Island - Like Water

by Adame Wolf

Jaakko Eino Kalevi - Everything is Nice

by Geo Aghinea

Moderat - Bad Kingdom

by PRIA

Sofia Portanet - I Trust

by Sofia Zadar

Gurr - Moby Dick

by Teodora Retegan from Zimbru

 

 

Arrangement, Mixing & Mastering: Andrei Bobiș, Cirkular

----
Video: Andra Salaoru

Graphic Design: Dan Vamanu, Cirkular