Actual

Fokus

19 noiembrie 2021, ora 18.00 - 21 noiembrie 2021, ora 18.00

Online

Virtual Game Jam @Clujotronic 2021


Game Jam-ul din cadrul Clujotronic - Electro Arts Festival a devenit deja o adevărată mișcare în Cluj-Napoca, fiind ocazia perfectă pentru cei interesați să descopere mai multe despre munca de creație și bucuria din spatele dezvoltării unui joc independent. Anul acesta Virtual Game Jam va fi și mai special deoarece Clujotronic aniversează 10 ani!

 

Game development este o activitate multidisciplinară, așa că invitați-vă prietenii - designeri de jocuri, artiști vizuali, storytellers, pasionați de animație grafică, muzicieni, cu diferite niveluri de experiență și abilități sunt cu toții bineveniți! Aici veți găsi un spațiu informal, confortabil pentru a experimenta, a învăța și a accepta provocări, chiar și în această perioadă de distanțare socială!

 

Îi încurajăm pe toți dezvoltatorii de jocuri entuziaști să ni se alăture în această aventură! Nu-ți face griji, dacă nu ai deja o echipă, vei găsi cu siguranță aici colegii potriviți! Până la urmă cel mai important este să învățăm împreună, să ne bucurăm, să ne conectăm și să fim creativi timp de 48 de ore! Pe lângă colegii tăi de echipă care te vor susține, vei avea la dispoziția expertiza și cunoștințele unot dezvoltatori de jocuri cu experiență la care să apelezi în caz că ai nevoie.

 

Vom păstra secretă tema game jam-ului până în ultimul moment: scenariul perfect pentru a declanșa inspirația spontană în a crea jocuri extraordinare, misterioase, curioase și de ce nu funky!

Distracția va continua și după ce ne vom juca: juriul, publicul și echipele vor vota pentru jocurile lor preferate!

 

>> Virtual Game Jam face parte din Clujotronic 2021, organizat de Centrul Cultural German și Institutul Francez din Cluj-Napoca și va avea loc anul acesta în cadrul Novembre Numérique, festivalul internațional al culturilor digitale.

 

>> Virtual Game Jam @Clujotronic 2021 este susținut de Bosch.

 

_Când?

19 noiembrie, ora 18:00 > Kickoff | 48h Game Jam

21 noiembrie, 18:00 > Predarea jocurilor

21 noiembrie, 18:30 > Wrap-up

22 – 26 noiembrie > Sesiune de vot

TBA - Ceremonia de premiere

 

_Unde?

Online, pe Zoom și Discord.

 

Important: acesta este un eveniment online, dar echipele se pot întâlni pentru a colabora - vă rugăm să aveți grijă unul de celălalt în aceste momente dificile. Din cauza pandemiei Covid-19, nu vom avea în acest an und punct de întâlnire fizic pentru game jam. Comunicarea va avea loc pe diferite platforme online. Mai multe detalii veți primi în curând!

 

_Înscrieri

Înscrierile sunt deschise până pe 16 noiembrie 2021:

https://bit.ly/VirtualGameJam_Clujotronic2021