Actual

Fokus

29 octombrie 2016, ora 08.00 - 29 octombrie 2016, ora 14.00

Centrul Cultural German

De la a visa cu ochii deschiși la a-ți vedea visul cu ochii


Atelier de slam poetry

Ce poate descuia un cuvânt cheie? Cum împachetezi un bagaj de cunoștințe? Ce rimează cu codru?

În cadrul atelierului de slam poetry Bas Böttcher, artist lingvistic, face o incursiune în metodele sale de construcție a propozițiilor și prezintă trucuri pentru dezvoltarea propriilor idei. Slam poetry este arta de a încânta, anima și surprinde publicul prin cuvinte. Distracția și creativitatea sunt componente mai importate decât perfecțiunea.
Ce neînțelegeri stupide pot apărea în exprimare? Cum sună o poezie de dragoste romgleză? Se pot împiedica sau juca ascunselea cuvintele? Poetry slam răspunde acestor întrebări.

Ce metode folosiți: tehnici de beatbox, de lirică, de rap sau de comedie, asta decideți voi! Cei interesați de texte muzicale, de teatru sau de a avea propriul canal de Youtube sunt aici la locul potrivit. 

Participarea este gratuită. Număr limitat de locuri.

Eveniment în limba engleză.
Înscriere: https://goo.gl/oFsRX8

 

Bas Böttcher, născut în anul 1974, este unul dintre cei mai activi poeți de slam din Germania. În anul 1997 a fost câștigătorul primului campionat german de poetry slam. De atunci, a câștigat nenumărate slam-uri și premii iar, între timp, este activ și ca scriitor. Pe lângă acestea, susține constant workshop-uri în Germania și la nivel internațional. În prezent locuiește în Berlin.