Actual

Fokus

27 iulie 2020, ora 10.00 - 14 august 2020, ora 23.59

online

Workshop: Microperformative Practices


Între 26-29 august, Reactor în parteneriat cu Centrul Cultural German din Cluj-Napoca organizează un atelier de practici microperformative coordonat de Lucie Strecker, artistă și cercetătoare în domeniul artelor performative și a artelor hibride, și de Jens Hauser, specialist în studii media, cu focus pe interacțiunea dintre artă și tehnologie.

Atelierul este dedicat practicienilor în artele performative care au un interes de a aprofunda noi direcții de creație și cercetare, în special în zona microperformativității. Microperformativitatea este un concept recent, care se referă la destabilizarea scării de valori umane prin intermediul entităților microscopice, utilizate în acțiuni estetice.

Atelierul este gratuit și va avea loc online, cu un număr limitat de participanți. Pentru participare, vă rugăm să trimiteți pe adresa spatiureactor@gmail.com un email cu titlul „Înscriere workshop”, care va cuprinde CV-ul dvs. și o scurtă motivație care să vă explice interesul de a participa la acest atelier.

Dată limită pentru înscrieri: 14 august.

Numele participanților vor fi anunțate în data de 17 august.