❕❕❕ Oferta noastră actuală de cursuri:

DEUTSCH DIGITAL - Cursuri online de limba germană
DEUTSCH IM KULTURZENTRUM - Cursuri offline de limba germană


✏️ Testele de încadrare vor avea loc online și telefonic. Așteptăm înscrierile la adresa info@kulturzentrum-klausenburg.ro.

 

❗️❗️❗️ Biroul nostru este temporar închis publicului. Pentru întrebări sau informații vă rugăm să ne  contactați pe adresa: info@kulturzentrum-klausenburg.ro.

 

✔️ Examenele de limba germană vor avea loc având în vedere următoarele măsuri de siguranță.

 


Persoană de contact:
Ursula Wittstock


Mobil: 0040 (0)787 785 146
cursuri@kulturzentrum-klausenburg.ro


DEUTSCH DIGITAL - CURSURI ONLINE DE LIMBA GERMANĂ

 

Curs extensiv A1 - B1| 16 ianuarie - 24 martie 2023

Cursurile standard sunt structurate pe nivelurile CER (Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi) A1-B1 și urmăresc dobândirea competenţelor de înţelegere, vorbire şi scriere a limbii germane. Metoda comunicativă ca mijloc de predare şi un mod de abordare intercultural asigură o învăţare rapidă şi eficientă a limbii.

●       60 u.d. distribuite astfel: 2 x 135 minute/săptămână predate live

Taxa de înscriere: 1300 lei / 1100 lei (pentru elevi, studenți, pensionari)

 

❗❗❗ÎNSCRIEREA

● completați formularul de pre-înscriere în perioada 9-13 ianuarie 2023 aicihttps://bit.ly/cursuri_onsite_ianuarie2023

● veți fi contactat de noi pentru confirmarea înscrierii. Cursurile noastre de limba germană acreditate de Goethe-Institut au un număr limitat de locuri.

 


CURSURI EXTENSIVE

Un modul de curs cuprinde 60 unităţi didactice (1 unitate didactică = 45 minute) şi se desfăşoară pe durata a 10 săptămâni (6 unităţi didactice pe săptămână).

Înscrierea la un modul nou este posibilă de trei ori pe an (octombrie/ianuarie/aprilie).

Grupele sunt formate din cel puţin 10 şi cel mult 16 participanţi.

Înscrierea la curs are loc online. Solicitanţii care au cunoştinţe de limba germană (fie şi minime) vor susţine un test de încadrare. Testul este gratuit şi are ca scop evaluarea cunoştinţelor de limba germană pentru plasarea optimă într-o grupă de studiu.

Taxa de curs se achită în RON la înscriere. Retragerea de la curs cu restituirea întregii sume este posibilă numai în săptămâna de înscrieri şi în prima săptămâna de curs. După prima săptămână de curs nu este posibilă restituirea taxei de curs şi nicio altă compensaţie, chiar dacă până în momentul retragerii cursul nu a fost frecventat.

Vârsta minimă de participare este de 16 ani.

 

CURSURI INTENSIVE

În lunile iulie şi septembrie au loc cursuri intensive. Pe durata a 4 săptămâni se parcurg 60 unităţi didactice (1 unitate didactică = 45 minute) (15 unităţi didactice pe săptămână).

Grupele sunt formate din cel puţin 10 şi cel mult 16 participanţi.

Înscrierea la curs are loc online. Solicitanţii care au unoştinţe de limba germană (fie şi minime) vor susţine un test de încadrare. Testul este gratuit şi are ca scop evaluarea cunoştinţelor de limba germană pentru plasarea optimă într-o grupă de studiu.

Taxa de curs se achită în RON la înscriere. Retragerea de la curs cu restituirea întregii sume este posibilă numai în săptămâna de înscrieri şi în primele două zile de curs. După aceasta perioadă nu mai este posibilă restituirea taxei de curs şi nicio altă compensaţie, chiar dacă până în momentul retragerii cursul nu a fost frecventat.

Vârsta minimă de participare este de 16 ani.