Serviciul Onleihe – biblioteca virtuală este un serviciu oferit de biblioteca Goethe-Institut din Bucureşti. Aici găsiţi mai multe informaţii!


Program cu publicul

Luni 10.00-14.00    
Marți 14.00-19.00    
Miercuri 10.00-14.00    
Joi 14.00-18.00    
Vineri 10.00-13.00    
       

Bibliotecă

Un număr de peste 6000 de cărţi în limba germană îşi aşteaptă cititorii la Biblioteca Germană din cadrul Centrului Cultural German Cluj. Pe lângă beletristică, în bibliotecă se află şi numeroase cărţi de specialitate din diferite domenii. De asemenea, biblioteca oferă numeroase materiale referitoare la geografia, istoria şi cultura germană, precum şi la cele mai actuale chestiuni politice. Cursul evenimentelor contemporane poate fi urmărit în ziarele şi revistele de limbă germană.

 

Tinerilor noştri cititori le oferim o gamă bogată de cărţi, reviste şi benzi desenate, care pot fi împrumutate. Fondul de carte al bibliotecii este completat de DVD-uri şi CD-uri ce pot fi împrumutate sau utilizate în bibliotecă. De asemenea, biblioteca pune cititorilor la dispoziție două computere cu internet și internet wireless pentru laptopul personal. În bibliotecă, cei interesaţi pot viziona  programe TV în limba germană, recepţionate cu ajutorul antenei de satelit.

 

Biblioteca Germană din cadrul Centrului Cultural German Cluj a fost înfiinţată în urma colaborării dintre Goethe-Institut din Bucureşti şi Universitatea Babeş-Bolyai.