Program cu publicul

Luni ● 10:00 – 14:00
Marți ● 14:00 – 19:00
Miercuri ● 10:00 – 14:00
Joi ● 14:00 – 18:00
Vineri ● 10:00 – 13:00

Bibliotecă

Un număr de peste 6000 de cărţi în limba germană îşi aşteaptă cititorii la Biblioteca Germană din cadrul Centrului Cultural German Cluj. Pe lângă beletristică, în bibliotecă se află şi numeroase cărţi de specialitate din diferite domenii. De asemenea, biblioteca oferă numeroase materiale referitoare la geografia, istoria şi cultura germană, precum şi la cele mai actuale chestiuni politice. Cursul evenimentelor contemporane poate fi urmărit în ziarele şi revistele de limbă germană.

Tinerilor noştri cititori le oferim o gamă bogată de cărţi, reviste şi benzi desenate, care pot fi împrumutate.

În sala de lectură se organizează și diverse activități. În acest scop stă la dispoziție colțul media al bibliotecii alcătuit din tv, laptop și consolă de gaming. Dvd-urile si CD-urile audio din oferta noastră fie se pot împrumuta la domiciliu, sau pot fi folosite în sala de lectură.

Biblioteca Germană din cadrul Centrului Cultural German Cluj a fost înfiinţată în urma colaborării dintre Goethe-Institut din Bucureşti şi Universitatea Babeş-Bolyai.

 

BIBLIOTECA NOASTRĂ - SALĂ DE LECTURĂ GOETHE

Biblioteca Centrului Cultural German este din anul 2010 sală de lectură a Institutului Goethe, marcă a calității superioare și a serviciilor moderne și complexe puse la dispoziția cititorilor.

Mai multe informații despre bibliotecile partenere ale Institutului Goethe găsiți aici.