❕❕❕ Oferta noastră actuală de cursuri:

DEUTSCH DIGITAL - Cursuri online de limba germană
DEUTSCH IM KULTURZENTRUM - Cursuri offline de limba germană


✏️ Testele de încadrare vor avea loc online și telefonic. Așteptăm înscrierile la adresa info@kulturzentrum-klausenburg.ro.


Persoană de contact:
Ursula Wittstock


Mobil: 0040 (0)787 785 146
cursuri@kulturzentrum-klausenburg.ro


PROGRAM CU PUBLICUL

Luni - Joi ● 10:00 – 18:00

Cursuri de limba germană

Cursuri de limbă moderne şi de calitate stau în centrul activităţii noastre. În calitate de partener acreditat al Institutului Goethe, oferim cursuri de limbă germană pentru toate nivelurile Cadrului European Comun de Referinţă pentru Limbi.

Punem mult accent pe calificarea personalului didactic şi pe materiale moderne de predare. Comunicarea ca mijloc de predare şi un mod de abordare intercultural asigură o învăţare mai rapidă şi mai eficientă a limbii.

Fie pentru un loc de studiu sau de muncă în Germania, noi oferim examene numeroase pentru diplomele şi certificatele necesare.

Aici găsiți calendarul de înscrieri.

 

NOU >>> 
DEUTSCH DIGITAL
CURSURI ONLINE DE LIMBA GERMANĂ


 

 

Goethe-Institut oferă numeroase cursuri de germană, cursuri online, cursuri pentru copii și tineri, precum și cursuri de formare profesională pentru profesoare și profesori în Germania. Vă puteți informa despre întreaga ofertă și despre toate posibilitățile pentru învățarea limbii germane pe www.goethe.de/deutsch-lernen.