❗️❗️❗️ Biroul nostru este temporar închis iar cursurile de limbă sunt suspendate. Pentru întrebări sau informații vă rugăm să ne  contactați pe adresa: info@kulturzentrum-klausenburg.ro.

 

❗️❗️❗️ Echipa noastră lucrează la testarea și implementarea unor soluții online pentru următoarele cursuri de limba germană. Înscrierile pentru modulul aprilie – iunie 2020 se vor amâna până în perioada 22 – 24 aprilie 2020. Revenim cu mai multe detalii în curând!

✏️ Testele de încadrare vor avea loc online și telefonic, în perioada 16 martie – 8 aprilie 2020. Așteptăm înscrierile la adresa info@kulturzentrum-klausenburg.ro.

 


Persoană de contact:

Ursula Wittstock

Tel.: 0040 (0)264 597 936

Mobil: 0040 (0)787 785 146

cursuri@kulturzentrum-klausenburg.ro


PROGRAM CU PUBLICUL

Luni, Joi
12.30 - 18.30
 
Marți, Miercuri
10.00 - 16.00
 
Vineri
10.00 - 13.30

 

Cursuri de limba germană

Cursuri de limbă moderne şi de calitate stau în centrul activităţii noastre. În calitate de partener acreditat al Institutului Goethe, oferim cursuri de limbă germană pentru toate nivelurile Cadrului European Comun de Referinţă pentru Limbi.

Punem mult accent pe calificarea personalului didactic şi pe materiale moderne de predare. Comunicarea ca mijloc de predare şi un mod de abordare intercultural asigură o învăţare mai rapidă şi mai eficientă a limbii.

Fie pentru un loc de studiu sau de muncă în Germania, noi oferim examene numeroase pentru diplomele şi certificatele necesare.

Aici găsiți calendarul de înscrieri.

 

Goethe-Institut oferă numeroase cursuri de germană, cursuri online, cursuri pentru copii și tineri, precum și cursuri de formare profesională pentru profesoare și profesori în Germania. Vă puteți informa despre întreaga ofertă și despre toate posibilitățile pentru învățarea limbii germane pe www.goethe.de/deutsch-lernen.