Persoană de contact:

Ursula Wittstock

Tel.: 0040 (0)264 597 936

Mobil: 0040 (0)787 785 146

cursuri@kulturzentrum-klausenburg.ro


PROGRAM CU PUBLICUL

Luni, Joi
12.30 - 18.30
 
Marți, Miercuri
10.00 - 16.00
 
Vineri
10.00 - 13.30

 

CURSURI EXTENSIVE

Un modul de curs cuprinde 60 unităţi didactice (1 unitate didactică = 45 minute) şi se desfăşoară pe durata a 10 săptămâni (6 unităţi didactice pe săptămână).

Înscrierea la un modul nou este posibilă de trei ori pe an (octombrie/ianuarie/aprilie).

Grupele sunt formate din cel puţin 10 şi cel mult 16 participanţi.

Înscrierea la curs are loc la biroul Departamentului de Limbă, conform programului cu publicul. Solicitanţii care au cunoştinţe de limba germană (fie şi minime) vor susţine un test de încadrare. Testul este gratuit şi are ca scop evaluarea cunoştinţelor de limba germană pentru plasarea optimă într-o grupă de studiu.

Taxa de curs se achită în RON la înscriere. Retragerea de la curs cu restituirea întregii sume este posibilă numai în săptămâna de înscrieri şi în prima săptămâna de curs. După prima săptămână de curs nu este posibilă restituirea taxei de curs şi nicio altă compensaţie, chiar dacă până în momentul retragerii cursul nu a fost frecventat.

Vârsta minimă de participare este de 16 ani.

 

CURSURI INTENSIVE

În lunile iulie şi septembrie au loc cursuri intensive. Pe durata a 4 săptămâni se parcurg 60 unităţi didactice (1 unitate didactică = 45 minute) (15 unităţi didactice pe săptămână).

Grupele sunt formate din cel puţin 10 şi cel mult 16 participanţi.

Înscrierea la curs are loc la biroul Departamentului de Limbă, conform programului cu publicul. Solicitanţii care au unoştinţe de limba germană (fie şi minime) vor susţine un test de încadrare. Testul este gratuit şi are ca scop evaluarea cunoştinţelor de limba germană pentru plasarea optimă într-o grupă de studiu.

Taxa de curs se achită în RON la înscriere. Retragerea de la curs cu restituirea întregii sume este posibilă numai în săptămâna de înscrieri şi în primele două zile de curs. După aceasta perioadă nu mai este posibilă restituirea taxei de curs şi nicio altă compensaţie, chiar dacă până în momentul retragerii cursul nu a fost frecventat.

Vârsta minimă de participare este de 16 ani.